Gevels laten reinigen op een milieuvriendelijke manier

Laat de levensduur van uw woning, appartement of bedrijfsgebouw stijgen en laat uw dak, oprit of gevels reinigen door Blinky.Blitz. Als professionele firma zorgen wij voor een perfect resultaat!

Daken en gevels

Algen en mossen kunnen flink wat slijtage veroorzaken aan uw dak of gevel. Deze vorm van begroeiing maakt alles poreus en ook vocht krijgt de kans om door te sijpelen. Bij lage temperaturen kan dit zorgen voor barsten en dus grote kosten. Regelmatig onderhoud is dus sterk aangewezen!

Ontmossen en reinigen van daken

Wij komen graag langs om uw dak te ontmossen en te reinigen. Op die manier kunnen lekken voorkomen worden. Er wordt tijdens de behandeling eveneens een anti-mos coating aangebracht om groei van mos en algen tegen te gaan. Op platte daken wordt gebruik gemaakt van een gewone hogedrukreiniger, op hellende daken is dit een speciaal hogedrukreinigingstoestel. We spuiten het water van boven naar beneden zodat er geen lekkages in de dakbedekking kunnen komen.

Opritten en terrassen

Ook opritten en terrassen kunnen door ons gereinigd worden. Uw oprit zal veel mooier ogen zonder die vervuilde stenen of voegen. Bij sommige opritten kan de aanwezigheid van mos of vuil zelfs zorgen voor gladheid en dit moet u zeker vermijden! Twijfel dus niet en vraag vandaag nog uw offerte aan!

Contact

Als specialist in terrassen, opritten, daken en gevels reinigen zorgen wij voor een schoonmaakbeurt waarbij rekening gehouden wordt met alle veiligheidsmaatregelen. Bel of mail ons meteen voor meer info!