Hogedrukreiniging voor een glashelder resultaat

Wanneer klanten bij u over de vloer komen, zien ze als eerste het gebouw waarin uw zaak gevestigd is. Zorgen voor een goede, eerste indruk is dan ook cruciaal! Een periodieke of eenmalige reinigingsbeurt van uw gebouw is dus zeker geen verloren kost!

Eenmalig of periodiek

Wij zijn gespecialiseerd in hogedrukreiniging van diverse gebouwen. We zorgen naast periodiek onderhoud ook voor glasbewassing en voor reiniging bij onvoorziene, eenmalige gebeurtenissen.

Hogedrukreiniging

Bij heel wat vormen van vervuiling volstaat een goed reinigingsmiddel en een stevige borstel. Toch valt het ook voor dat bepaalde soorten vuil, vet of kleurstoffen niet zomaar kunnen verwijderd worden en dan is een grondigere aanpak nodig. Blinky.Blitz beschikt over apparatuur om klussen op het gebied van hogedrukreiniging uit te voeren. Door gebruik te maken van de juiste temperatuur in combinatie met de juiste druk wordt de vervuiling van de ondergrond verwijderd.

Contact

Meer info of advies nodig? Stuur ons een mailtje of bel ons! Ook voor het reinigen van uw bedrijfsvloot of opkuis van uw huis, winkel of zaak kunt u steeds bij ons terecht. We voorzien een aantrekkelijke offerte op maat!